Saluda President

Estimats festers i alteans.


         Des d’aquest Llibre de Festes en dirigeix a tots vosaltres per primera vegada com a President de l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai amb el desig de que gaudiu de les nostres Festes Patronals, i amb l’esperança de que tot el poble i els visitants que ens acompanyen aquests dies visquem amb plenitud i amb felicitat tots els actes que hem preparat amb il·lusió i molta feina.


        Tinc la satisfacció de comunicar-vos que les festes de Moros i Cristians han estat declarades per la Generalitat Valenciana aquest any com a “Bé de Rellevància Local de la Comunitat Valenciana”. 


         La família festera de tots els pobles valencians es sent orgullosa de d’aquesta declaració que reforça més encara les nostres festes de Moros i Cristians i se li dóna la importància que mereix com a festes populars, que també són part de la nostra història com a poble.


        Després d’un estiu ple de festes per tot el terme municipal, arriba setembre i amb ell les nostres festes majors de Moros i Cristians en honor a Sant Blai, omplint els nostres carrers de color, música i pólvora.

La Junta Directiva, que presidisc, vol dirigir-se als joves, com a futur de la festa que són, per a que s’impliquen i col. laboren al màxim, amb la finalitat de fer la nostra festa més gran. 


        Per altra banda, volem felicitar a les filaes Cora d’Algar, Cebers, Sarraïns, Creuats, Mitja Lluna i Cristians de la Muralla pels seus càrrecs festers als que desitgem que tinguen unes festes inoblidables i que gaudeix-quen de cada minut de les nostres festes.        Per últim, recordant el nostre crit fester, vos dic: Avant la Festa, Visca la Festa!’ 

    Comentar amb Blogger
    Comentar amb Facebook