• Facebook
  • Twitter
  • Entrades 2017: Proximament podreu adquirir les vostres localitats per a les Entrades mora i cristiana. Més info aci ...
  • Record Visites: Les retransmisions emeses en directe al canal de Youtube compleixen totes les espectatives previstes aquest any ...
  • Federació: Valora molt positivament el balanç general d'aquestes festes 2016, on el creixement de festers a sigut notable...

Horari Casal

Les oficines de l'Associacio de Moros i Cristians Sant Blai obrin els seguents dies de l'Any:

De Gener a Decembre (Excepte Setembre)
durant els mesos de l'any l'Associacio te dos dies fixos per obrir la seu, sempre i cuant aquestos no siguen dies festius en cas de ser festius obrirem el seguent dia habil que obrim les nostres oficines, el nostre horari durant els mesos "no festius" serà:

DIMARTS I DIJOUS DE 19:00 A 21:00

Es probable que durant el mes de Febrer es dispose de un horari especial en tal de facilitar l'entrega de documentació a les Filaes i coincidint que durant tota la semana del Mig Any el casal registra activitat.

Setembre
al mes de Setembre i amb el mes gran de la festa l'Associacio obri amb un horari especial per tal de facilitar als festers i al comite d'ordre la documentacio corresponent, aixi com resoldre cualsevol dubte dels nostres socis o de cualsevol ciutada del poble que tinga dubtes amb cualsevol acte que la nostra associacio realitza.

DE DILLUNS A DIVENRES DE 19:00 A 21:00

Tots aquestos horaris poden ser modificats per aquest associacio per diferents aquestes com son reunions, Conferencies o Altres, que seran notificats al apartat "convocatories" d'aquesta web i a les reds socials de la nostra associació amb antelacio suficient per a que cualsevol fester puga consultar-ho.

Vacances: L'associacio de moros i cristians sant blai, permaneixera tancada per vacances de la casa de cultura les seguents dades:

- Del 22 de Decembre al 06 de Gener  i del 15 d'Agost al 01 de Setembre.