Horari Casal

Les oficines de la Federació de Moros i Cristians Sant Blai obrin els següents dies de l'Any:

De Gener a Decembre (Excepte Setembre)

Durant els mesos de l'any la Federació té dos dies fixos per obrir la seu, sempre que aquestos no siguen dies festius. En cas de ser festius, obrirem el següent dia hàbil.

El nostre horari durant els mesos "no festius" serà:

DIMARTS I DIJOUS DE 19:00 A 21:00

És probable que durant el mes de febrer es dispose d'un horari especial per tal de facilitar l'entrega de documentació a les Filaes ja que durant tota la semana del Mig Any el casal registra activitat.

SETEMBRE

Al mes de setembre, el mes gran de la festa, la Federació obri amb un horari especial per tal de facilitar als festers i al comité d'ordre l'entrega de la documentació corresponent, així com resoldre qualsevol dubte referent al desenvolupament de la festa.

DE DILLUNS A DIVENRES DE 19:00 A 21:00

Tots aquestos horaris poden ser modificats per aquesta federació per diferents motius com són reunions, conferències o altres. Aquests canvis seran notificats a l'apartat "convocatòries" d'aquesta web i a les reds socials de la nostra Federació amb antelació suficient perquè qualsevol fester puga consultar-ho.

Vacances: La Federacióde moros i cristians Sant Blai permaneixerà tancada per vacances de la Casa de Cultura les següents dates:

- Del 22 de Desembre al 6 de Gener  i del 15 d'Agost a l'1 de Setembre.

    Comentar amb Blogger
    Comentar amb Facebook